499,00 lei
Ultimul produs
499 puncte

Detector cu inteligență artificială AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detectează camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane

Brand: EJ PRODUCTS

Cod produs: 02-01-12-21-00643

LIVRARE GRATUITA
499,00 lei
Vandut si livrat de: ENK JV HOMECARE SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mie, 1 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Detector cu inteligență artificială AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detectează camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 499 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Detector cu inteligență artificială AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detectează camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane

 

Acesta este un produs profesional, de uz militar îmbunătățit cu AI ce poate detecta camerele ascunse, microfoanele, telefoanele mobile și trackerele GPS cu date GPRS, dispozitive bazate pe variația câmpului electromagnetic sau orice alt dispozitiv ce emite semnale intre 1Mhz și 8Ghz.

Descriere:

Ești liniștit folosind detectorul AL-T2

Introducem detectorul cu inteligență artificială AI pentru aparate de spionaj EJ Products model AL-T2, instrumentul perfect pentru a detecta orice dispozitiv de spionaj. Acesta este un produs profesional de uz militar, îmbunătățit cu AI, care poate detecta camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane și multe altele.

 

Detectorul nostru oferă o detectare inteligentă a semnalelor suspecte îmbunătățită cu AI, care garantează o acuratețe ridicată și o detectare precisă a oricărui dispozitiv de spionaj. De asemenea, detectorul nostru utilizează un sistem de detectare cu laser pentru camerele ascunse, inclusiv camerele obișnuite și cele non-infraroșu, care nu pot fi detectate în mod normal.

 

Creat pentru tine

Cu un mod automat de alarmă, care are memorie încorporată și declanșează alarma abia după ce verifică semnalul de 5 ori, puteți fi sigur că orice dispozitiv de spionaj va fi detectat în timp util. Detectorul nostru oferă două moduri de alarmă: modul vibrații (mute) sau modul alarmă sonoră, astfel încât să puteți alege modul care vi se potrivește cel mai bine. De asemenea, afișajul nostru cu leduri multicolore face ca detectarea să fie o experiență ușoară și intuitivă.

 

Localizatorul nostru precis pentru trackerele GPS garantează că puteți detecta cu ușurință orice dispozitiv de urmărire GPS și puteți preveni orice încălcare a vieții private. Detectorul nostru are, de asemenea, o acoperire largă, oferind o arie de acoperire de până la 15 metri.

 

Detectorul cu inteligență artificială AI pentru aparate de spionaj EJ Products model AL-T2 are o baterie cu polimeri de litiu de 2000 mAh și poate funcționa continuu timp de aproximativ 6 ore pentru IR și aproximativ 10 ore pentru detectorul RF. De asemenea, are un timp de lucru de până la 48 de ore în modul de detectare automată cu o singură încărcare și un standby time de până la 25 de zile.

ecran LED

Tot ce ai nevoie

Pachetul include detectorul, o sondă, un cablu de încărcare USB și un manual de utilizare. Cu dimensiunile sale compacte cât un telefon mobil și o greutate de doar 170 de grame, detectorul nostru este ușor de transportat și de utilizat în orice moment și în orice loc.

 

În concluzie, detectorul cu inteligență artificială AI pentru aparate de spionaj EJ Products model AL-T2 este un produs profesional de înaltă calitate

 

Specificații

  • Frecventa scanare: 1 MHZ — 8 GHZ
  • Timp de lucru: 48 ore (în modul detecție automată, cu o singură încărcare)
  • Timp de lucru continuu: Aproximativ 6 ore pentru IR și aproximativ 10 ore pentru detectorul RF
  • Capacitate baterie: 2000 mAh
  • Tip baterie: Baterie cu polimeri de litiu
  • Curent de lucru: 80-150 mA
  • Detectare interval dinamic: 73 dB
  • Sensibilitate: ≤ 0.03 mw
  • Acumulator: 3.7 V 1000 mAh
  • Arie acoperire:
  • 5-15 metri pătrați pentru rețele GSM 2G/3G/4G
  • 10 mp pentru camerele wireless standard de 10mW la 2,4Ghz
    15 mp pentru camerele wireless standard de 10mW la 1,2Ghz
  • Raza de detectare: 10 metri
  • Dimensiuni: 120*60*12 mm
  • Greutate: 170 g
  • Material: Plastic
  • Standby time: 25 zile
  • Temperatura de lucru: -10 - 60 grade Celsius
  • Temperatura de depozitare: -20 - 85 grade Celsius
  • Umiditatea de funcționare: 15-85%RH

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Detector cu inteligență artificială AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detectează camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane

Caracteristici generale
Tip produs
Detector camere
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu