430,00 lei
Ultimele 4 produse
430 puncte

Camera video de actiune sport IARMAC, WIFI, 5K@30FPS, 4K@60FPS, 24MP, Ultra HD, Carcasa Waterproof, doua ecrane, Touch screen, rezistenta la apa 30 m, raza 170D, stabilizare electronica a imaginii (EIS), impermeabila, Neagra

Brand: IARMAC

Cod produs: 02-01-07-01-00059

LIVRARE GRATUITA
430,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: DANCIC KLADY IT
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Livrare la FanBox : Gratuit
Beneficii Camera video de actiune sport IARMAC, WIFI, 5K@30FPS, 4K@60FPS, 24MP, Ultra HD, Carcasa Waterproof, doua ecrane, Touch screen, rezistenta la apa 30 m, raza 170D, stabilizare electronica a imaginii (EIS), impermeabila, Neagra
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 430 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Camera video de actiune sport IARMAC, WIFI, 5K@30FPS, 4K@60FPS, 24MP, Ultra HD, Carcasa Waterproof, doua ecrane, Touch screen, rezistenta la apa 30 m, raza 170D, stabilizare electronica a imaginii (EIS), impermeabila, Neagra

Camera sport 5K IARMAC cu rezoluție maximă de 5K la 30 cadre pe secundă este partenerul perfect pentru orice aventură. Cu capabilități video impresionante, această cameră poate înregistra cu o claritate uluitoare fiecare moment din viața ta. Dar ce o face cu adevărat specială?

Această cameră sport oferă rezoluție 5K, înregistrând la 30 de cadre pe secundă, ceea ce înseamnă că fiecare detaliu este capturat în cea mai înaltă calitate posibilă. În plus, are și opțiunea 4K la 60 cadre pe secundă pentru o calitate superioară.

Versatilitate la superlativ: Această cameră poate fi utilizată în orice moment și în orice mediu. Montată pe bicicletă, prinsă pe cască în timp ce schiezi sau chiar sub apă în timp ce înoți, această cameră rezistă cu succes fiecărei provocări.

Cu o husă special concepută pentru a rezista în apă, camera sport poate înregistra și sub apă. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la elementele naturii.

Fie că ești la volan, pedalezi pe traseele montane sau explorezi lumea subacvatică, această cameră sport îți permite să surprinzi fiecare moment de acțiune și aventură în cea mai înaltă calitate.

Indiferent de pasiunea ta, această cameră sport este partenerul tău de încredere pentru înregistrarea momentelor de neuitat în fiecare aventură.

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera video de actiune sport IARMAC, WIFI, 5K@30FPS, 4K@60FPS, 24MP, Ultra HD, Carcasa Waterproof, doua ecrane, Touch screen, rezistenta la apa 30 m, raza 170D, stabilizare electronica a imaginii (EIS), impermeabila, Neagra

SENZOR
Rezolutie senzor
24 mpx
OBIECTIV/ZOOM
Stabilizator de imagine
Da
ALIMENTARE
Capacitate baterie la functionare (ore)
90 min
CARACTERISTICI GENERALE
Culoare
Negru
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu