Iti mai recomandam si

Camera de supraveghere WIFI MaGeCa®, rezolutie HD 4MP, cu baterie reincarcabila, detectare persoane, vedere nocturna, slot Micro SD Card, senzor de miscare, alerte push pe telefon, utilizare interior si exterior

Brand: MAGECA

Cod produs: 02-01-12-21-01003

Email
Beneficii Camera de supraveghere WIFI MaGeCa®, rezolutie HD 4MP, cu baterie reincarcabila, detectare persoane, vedere nocturna, slot Micro SD Card, senzor de miscare, alerte push pe telefon, utilizare interior si exterior
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Camera de supraveghere WIFI MaGeCa®, rezolutie HD 4MP, cu baterie reincarcabila, detectare persoane, vedere nocturna, slot Micro SD Card, senzor de miscare, alerte push pe telefon, utilizare interior si exterior

Camera de supraveghere WIFI MaGeCa, rezolutie HD 4MP, cu baterie reincarcabila, detectare persoane, vedere nocturna, slot Micro SD Card, senzor de miscare, alerte push pe telefon, utilizare interior si exterior

Ai grija de securitatea din casa ta. Aceasta camera ofera functii avansate precum detectarea persoanelor, vedere nocturna, slot pentru card microSD, senzor de miscare si alerte push pe telefon. De asemenea, este potrivita pentru utilizarea atat in interior, cat si in exterior. Dispozitivul este IP65 rezistent la apa si praf.

Caracteristicile produsului

  • Alimentat cu baterie incorporataa , conexiune Wifi, 100% complet wireless

  • 2 baterii cu litiu 18650 , suporta incarcarea directa

  • Detectare inteligenta PIR+ , inregistrare rapida

  • Rezolutie 4M, imagine HD

  • Lumina de umplere cu infrarosu , imagine clara noaptea

  • Microfon si difuzor incorporate , interfon vocal bidirectional

  • Accepta imperecherea codului fara fir cu o singura tasta la NVR fara fir, ecran tactil fara fir si statie de baza 4G/wifi

  • Accepta imperecherea directa cu routerele generice

  • IP65, potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior

Operare wireless

Spune la revedere cablurilor inutile. Camera este echipata cu o baterie durabila, deci functioneaza wireless. Astfel, o puteti monta oriunde, fie acasa, fie in aer liber. Mai mult, dispozitivul se conecteaza la telefon prin Wi-Fi.

Calitate ridicata a imaginii

Nu mai exista inregistrari de calitate scazuta. Camera capteaza imagini la rezolutie mare - acum puteti recunoaste cu usurinta persoanele pe care le vedeti in imaginile de supraveghere! Dispozitivul va functiona, de asemenea, perfect dupa lasarea intunericului. Datorita celor 2 LED-uri IR incorporate, camera va permite sa inregistrati color chiar si pe timp de noapte. De asemenea, ofera imagini clare la distante mai mari. Nimic nu-ti va mai scapa atentia!

Vei sti totul imediat

Nu rata nimic important. Camera detecteaza in mod inteligent miscarea si sunetele. Aceasta inseamna ca, daca apare cineva in casa sau gradina ta care nu ar trebui sa fie acolo, vei sti imediat despre asta - dispozitivul iti va trimite o notificare pe telefon. Gestionarea convenabila a camerei este activata de o aplicatie dedicata.

Functioneaza bine in toate conditiile

Camera va functiona perfect atat in interior, cat si in exterior. Nu este intimidat de conditiile meteorologice dure - se distinge prin IP65 impermeabil si rezistent la praf. Ploaia, soarele, frigul sau caldura reprezinta o mica amenintare pentru aceasta. Dispozitivul este, de asemenea, foarte usor de instalat - pur si simplu puneti-l pe orice suprafata plana sau atasati-l la perete.

Sunet cu 2 cai

Produsul accepta, de asemenea, audio 2-way. Pentru a utiliza aceasta caracteristica, trebuie doar sa descarcati aplicatia! Acest lucru va permite sa oferiti in mod convenabil cateva informatii unui curier, sa salutati oaspetii, sa avertizati un posibil intrus sau sa contactati pe cei dragi care sunt acasa. Aflati cat de convenabil este!

Pachetul contine

  • Camera Wireless de supraveghere
  • Cablu
  • Manual de utilizare
  • Suruburi

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera de supraveghere WIFI MaGeCa®, rezolutie HD 4MP, cu baterie reincarcabila, detectare persoane, vedere nocturna, slot Micro SD Card, senzor de miscare, alerte push pe telefon, utilizare interior si exterior

Caracteristici generale
Tip produs
Camera de supraveghere exterior
Culoare
Alb
Continut pachet
1 x manual de utilizare
1 x cablu usb
1 x kit suruburi pentru montaj
1 x camera smart wifi
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu