929,00 lei
Ultimul produs
929 puncte

Camera video cu panou solar, H104G, 4MP, 4G, baterie 7800mAh, panou solar 6W, raza actiune pe timp de noapte 25 m, IR, vizionare nocturna, detectarea miscarii, IP66, camuflaj

Brand: Spionescu

Cod produs: 02-01-12-21-01070

LIVRARE GRATUITA
929,00 lei
Vandut si livrat de: ENK JV HOMECARE SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Camera video cu panou solar, H104G, 4MP, 4G, baterie 7800mAh, panou solar 6W, raza actiune pe timp de noapte 25 m, IR, vizionare nocturna, detectarea miscarii, IP66, camuflaj
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 929 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Camera video cu panou solar, H104G, 4MP, 4G, baterie 7800mAh, panou solar 6W, raza actiune pe timp de noapte 25 m, IR, vizionare nocturna, detectarea miscarii, IP66, camuflaj

Experimentati nivelul urmator al securitatii si monitorizarii cu camera noastra de securitate, proiectata pentru a oferi performanta si fiabilitate in orice conditii.

Inovatie in viziunea pe timp de noapte

Experimentati o revolutie in viziunea pe timp de noapte cu camera noastra de securitate ! Tehnologia avansata de viziune nocturna, sustinuta de LED-uri Low-glow de 850nm, va permite sa vedeti clar si in detaliu chiar si in cele mai intunecate conditii. Nu mai treceti cu vederea nicio miscare suspecta sau eveniment important, indiferent de momentul zilei!

Transmisie live si acces pe telefon

Fiti mereu conectat si in control cu ajutorul functiei de transmisie live si accesului remote pe telefonul dvs. inteligent. Cu aplicatia Ucon, puteti vizualiza inregistrarile in timp real si puteti accesa arhiva de inregistrari de la distanta, de oriunde va aflati. Indiferent daca sunteti la birou, in vacanta sau pur si simplu departe de casa, veti avea intotdeauna vedere de ansamblu asupra securitatii locuintei dvs.

Conectivitate avansata cu retelele 4G

Nu mai fiti limitat de acoperirea WiFi! Camera de securitate este compatibila cu retelele 4G , asigurandu-va conectivitatea pe telefonuldumneavoastra mobli. Indiferent de locul in care se afla camera, veti beneficia de o conexiune stabila si rapida, fara griji legate de pierderea semnalului WiFi sau de infrastructura de internet.

Timp de declansare ultra rapid

Cu un timp de reactie uimitor de doar 0,2 secunde, camera noastra de securitate va permite sa capturati momentele cheie inainte ca acestea sa treaca neobservate. Fie ca este vorba despre animale salbatice in miscare sau despre intrusi, veti avea inregistrari precise si detaliate care va pot oferi informatiile necesare pentru a lua masurile adecvate in timp util.

Detectare activata de miscare

Fiecare miscare conteaza, iar aceasta camera de securitate este pregatita sa va alerteze instantaneu la orice activitate suspecta. Datorita functiei de detectare activata de miscare, veti primi notificari imediate pe dispozitivul dvs. mobil in cazul in care camera detecteaza miscari neobisnuite in zona de acoperire. Astfel, puteti reactiona rapid si eficient la orice situatie.

A6

Alimentare durabila cu tehnologie solara

Uitati de grija inlocuirii periodice a bateriei! Camera de securitate este echipata cu un panou solar de 6W si o baterie incorporata, construita din trei nuclee 18650 (7800mAh), oferindu-va o sursa continua si ecologica de energie electrica. Indiferent de conditiile meteorologice sau de mediul in care este instalata camera, veti avea intotdeauna o sursa de alimentare fiabila si durabila.

Constructie robusta si rezistenta la apa

Indiferent de conditiile externe, camera este construita pentru a rezista si a oferi performanta optima in orice mediu. Designul sau robust si rezistent la apa conform standardului IP66 asigura protectia impotriva intemperiilor, ploii, zapezii sau prafului. Astfel, puteti avea incredere ca camera va functiona in mod fiabil si eficient in orice conditii.

Specificatii tehnice:

  • Rezolutie: 4MP pentru imagini clare si detaliate

  • Bateriu: lithium cu 3 nuclee 18650

  • Capacitate baterie:7800mAh

  • Unghi de Vizualizare: 95 de grade

  • Raza de actiune pe timp de noapte: 25 m

  • Dimensiuni: 12 x 7,5 cm.

  • Mod Night Vision: Asigura supravegherea eficienta in intuneric total.

  • Wi-Fi: Compatibila retele 4G.

  • Detectare Miscare: Activeaza inregistrarea si notificarile la detectarea activitatii.

  • Suporta Card Micro-SD: Pana la 128GB pentru stocarea inregistrarilor

  • Suporta stocare in Cloud.

  • Functionalitate Audio Bidirectionala: Permite comunicarea prin intermediul camerei.

  • Montaj: Interior/exterior

  • Temperatura mediu: -30 : +60


Cu tehnologie avansata, acces convenabil si o durabilitate remarcabila, camera noastra de securitate este alegerea ideala pentru protejarea casei, a proprietatii sau a mediului dumneavoastra de afaceri. Investiti acum in siguranta viitoare!


Cu camera celulara 4G LTE, veti experimenta siguranta si monitorizarea la un nivel superior.


Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera video cu panou solar, H104G, 4MP, 4G, baterie 7800mAh, panou solar 6W, raza actiune pe timp de noapte 25 m, IR, vizionare nocturna, detectarea miscarii, IP66, camuflaj

Caracteristici generale
Tip produs
Camera exterior
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu