2.999,00 lei
Ultimele 5 produse
2999 puncte

Kit complet cu 4 camere video de supraveghere,WIFI, 4k, capacitate baterie 9000mAh, NVR 10 canale, comunicare bidirectionala,senzor miscare, viziune nocturna, proiector lumina, alb

Brand: Spionescu

Cod produs: 02-01-12-21-01076

LIVRARE GRATUITA
2.999,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: ENK JV HOMECARE SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Kit complet cu 4 camere video de supraveghere,WIFI, 4k, capacitate baterie 9000mAh, NVR 10 canale, comunicare bidirectionala,senzor miscare, viziune nocturna, proiector lumina, alb
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 2999 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Kit complet cu 4 camere video de supraveghere,WIFI, 4k, capacitate baterie 9000mAh, NVR 10 canale, comunicare bidirectionala,senzor miscare, viziune nocturna, proiector lumina, alb

Transformati securitatea casei dumneavoastra intr-o experienta fara griji si completa cu camera noastra de securitate solara de ultima generatie


Energie Continua

Dotata cu o baterie de 9000mAh si alimentata de panouri solare, camera de securitate beneficiaza de o alimentare continua si fara griji. Cu doar cateva ore de expunere la soare pe zi, puteti beneficia de o functionare nelimitata, fara a mai fi necesara schimbarea bateriei.


Calitate Video Remarcabila

Experimentati imagini clare si fluide, datorita camerei de 4MP HD si a senzorului CMOS, care va permite sa vedeti toate detaliile, chiar si in conditii de lumina slaba sau in intuneric total.

Securitate Inteligenta

Cu sistemul avansat de detectare a miscarii PIR, veti primi notificari instantanee pe telefonul dumneavoastra atunci cand sunt detectate miscari suspecte, eliminand alarmele false si asigurandu-va ca sunteti intotdeauna constient de evenimentele din jurul casei dumneavoastra.

Instalare Simpla si Conectivitate Usoara

Cu o instalare plug-and-play, este usor sa instalati si sa conectati camera la reteaua dvs. existenta. Puteti accesa si controla camera de pe telefonul dumneavoastra folosind aplicatia dedicata, oferindu-va flexibilitate si control total, indiferent unde va aflati.


Extensibilitate si Versatilitate

Sistemul suporta extinderea la pana la 10 camere, permitandu-va sa adaugati camere suplimentare in functie de nevoile dumneavoastra specifice. Cu rezolutie de pana la 4MP si compatibilitate cu o varietate de camere, puteti personaliza si extinde sistemul conform preferintelor dumneavoastra.


Functii Avansate de Viziune Nocturna si Detectare a Persoanelor

Beneficiati de trei moduri de viziune nocturna si detectare a persoanelor pentru a va asigura ca sunteti intotdeauna constient de ce se intampla in jurul casei dumneavoastra, indiferent de conditiile de lumina sau de timpul din zi.



Fara Costuri Ascunse si Transparenta Totala

Cu achizitia unica a sistemului de securitate, nu exista taxe lunare sau costuri ascunse. Totul este gestionat pe dispozitiv, oferindu-va siguranta si transparenta completa in gestionarea securitatii casei dumneavoastra.


Asigurati-va ca familia si proprietatea dumneavoastra sunt in siguranta, indiferent de conditiile de lumina sau de locatie, cu sistemul nostru de securitate solara inovator. Contactati-ne astazi pentru a incepe sa va protejati in mod inteligent si eficient!


Specificatii tehnice:

Rezolutie :4 MP

Baterie:Lithium

Capacitate baterie:9000mAh

Mod de alimentare: alimentare cu baterie incarcata cu energie solara

Panou solar: 6W

Dimensiuni display: 25,5 cm x 16,3 cm

Dimensiuni camera: 12,6cm x 6,2cm x 7,2cm

Unghiul camerei: 110-120 de grade

Comunicare bidirectionala: Da

Senzor PIR: Da

Alarma sonora: DA

*Acest produs include taxa de timbru verde in valoare de:3

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Kit complet cu 4 camere video de supraveghere,WIFI, 4k, capacitate baterie 9000mAh, NVR 10 canale, comunicare bidirectionala,senzor miscare, viziune nocturna, proiector lumina, alb

Caracteristici generale
Tip produs
Kit camere
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu