Iti mai recomandam si

Microfon de monitorizare ascuns, activare vocala, GSM - N9

Brand: Spionescu

Cod produs: 02-01-12-21-00909

Email
Beneficii Microfon de monitorizare ascuns, activare vocala, GSM - N9
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Microfon de monitorizare ascuns, activare vocala, GSM - N9

Va prezentam Microfonul de Urmarire GSM - un dispozitiv de ascultare discreta, de dimensiuni incredibil de reduse, dar cu o putere si claritate a sunetului de neegalat. Ideal pentru situatii in care discretia este cheia, acest microfon de urmarire este solutia suprema pentru monitorizarea ambientala fara a atrage atentia.


*Caracteristici Avansate pentru Supraveghere de Top:

*Tehnologie de Monitorizare Vocala GSM: Asculta cu precizie si transmite sunetele din imprejurimi, permitandu-va sa fiti mereu in cunostinta de cauza.

*Alarma Acustica Inteligenta: Activare automata a apelului catre numarul predefinit la detectarea zgomotelor peste 45DB, asigurandu-va ca nu pierdeti niciun moment important.

*Dual-Microfon pentru Calitatea Sunetului: Doua microfoane incorporate pentru captarea clara a fiecarui sunet, facand fiecare detaliu auditiv distinct si usor de inteles.

- **Dimensiunea Ultra-Compacta:** Proiectat sa fie cat se poate de mic, acest dispozitiv se ascunde usor in cele mai neasteptate locuri.


*Specificatii de Varf pentru Performanta Inalta:

- Dimensiuni miniaturale (43*32*14mm) pentru portabilitate maxima si ascundere eficienta.

- Usor de utilizat: initiati un apel catre SIM-ul dispozitivului si ascultati instantaneu imprejurimile, chiar si de la o distanta de 10 metri.

- Compatibilitate GSM Quad Band, functionand fara probleme in orice parte a lumii.

- Baterie de lunga durata: pana la 3-5 zile cu functia de alarma activata si pana la 12-15 zile cu aceasta dezactivata.


Cu Microfonul de Urmarire GSM, obtineti nu doar un instrument de monitorizare, ci un adevarat aliat in pastrarea securitatii personale sau profesionale. Acest dispozitiv reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa combine eficienta cu discretia. Fie ca este vorba de supravegherea copiilor, monitorizarea angajatilor sau colectarea de informatii importante, Microfonul de Urmarire GSM este solutia de care aveti nevoie. Nu ratati sansa de a detine aceasta tehnologie de ultima ora - comandati acum!

                                                              ATENTIE

Produsele noastre, inclusiv camerele de supraveghere, fac parte din categoria dispozitivelor de monitorizare, care sunt in mod obisnuit instalate in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura securitatea bunurilor expuse. In momentul in care activam astfel de camere, este esential sa informam toate persoanele vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive este permisa doar cu acordul explicit al persoanelor care sunt monitorizate prin intermediul acestor dispozitive. Sub nicio forma nu sustinem sau incurajam folosirea produselor noastre pentru a filma sau surprinde vietile private ale altor persoane.

Spionescu nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea incorecta sau neconforma cu legislatia in vigoare a produselor noastre si nu va fi facuta responsabila pentru utilizarea indecenta sau neadecvata a dispozitivelor noastre de tip "urmarire". Este responsabilitatea utilizatorilor sa respecte legile si regulamentele aplicabile in utilizarea produselor noastre.

*Acest produs include taxa de timbru verde in valoare de:0.15

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Microfon de monitorizare ascuns, activare vocala, GSM - N9

Caracteristici generale
Tip produs
Reportofon
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu