799,99 lei
Ultimele 9 produse
800 puncte

Ochelari cu camera , Koopsio, Fotografiere 4K UltraHD, Inregistrare 2K, Functie Touch Control, Functie Handsfree prin conectare Casti integrate Bluetooth, Compatibilitate universala, Incarcare USB-C, card 32 GB inclus

Brand: Koopsio

Cod produs: 02-01-12-21-01008

LIVRARE GRATUITA
799,99 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: Koopsio Marketplace SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Ochelari cu camera , Koopsio, Fotografiere 4K UltraHD, Inregistrare 2K, Functie Touch Control, Functie Handsfree prin conectare Casti integrate Bluetooth, Compatibilitate universala, Incarcare USB-C, card 32 GB inclus
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 800 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Ochelari cu camera , Koopsio, Fotografiere 4K UltraHD, Inregistrare 2K, Functie Touch Control, Functie Handsfree prin conectare Casti integrate Bluetooth, Compatibilitate universala, Incarcare USB-C, card 32 GB inclus

Ochelari cu camera, Koopsio, Fotografiere 4K UltraHD, Inregistrare 2K

  • Experimentează libertatea și funcționalitatea inteligentă cu noile ochelari Bluetooth cu cameră! Pornire rapidă și comodă, conectare ușoară la telefonul tău și control total cu o simplă atingere.

  • Conectează-te cu stil și bucură-te de experiența wireless! Odată ce sunt conectați la telefonul tău, ochelarii te vor insoți in toate aventurile tale, fără să ratezi niciun moment important.

  • Fii mereu conectat și informat! Ochelarii tăi te vor avertiza instantaneu dacă conexiunea Bluetooth se intrerupe, astfel incat să fii mereu la curent cu tot ce se intamplă in jurul tău.

  • Control la indemană! Cu funcția tactilă intuitivă, poți schimba rapid intre limba chineză și engleză, opri/reda muzica sau răspunde la apeluri, totul cu o simplă atingere.

  • Performanță la superlativ și funcționalități multiple! Reducerea avansată a zgomotului, microfonul incorporat și suportul pentru card de memorie sunt doar cateva dintre caracteristicile care transformă acești ochelari intr-un gadget indispensabil.

  • Capturează momente unice și inregistrează fiecare aventură! Modurile de inregistrare și fotografiere de inaltă definiție iți permit să surprinzi fiecare detaliu intr-o calitate remarcabilă.

  • Design modern și rezistent! Cu o durată de viață a bateriei de pană la 180 de zile, acești ochelari sunt partenerii ideali pentru orice călătorie sau activitate in aer liber.

  • Aplicații variate și ușurință in utilizare! Conectează-te rapid la calculator sau telefon și accesează rapid toate inregistrările și fotografiile tale, fără complicații sau efort suplimentar.

  • Nu pierde ocazia de a experimenta tehnologia de varf impachetată intr-un design elegant și practic! Alege ochelarii Bluetooth cu cameră și fă fiecare moment memorabil

  • Buton de pornire/oprire/afișare lumină: (1) Pornire: Apăsați lung butonul central pentru 3 secunde pentru a porni (luminile roșii și verzi vor clipi) (ton de avertizare: Pornire/Pornire) (2) Oprire: Apăsați butonul central pentru 3 secunde in modul de pornire, iar lumina roșie va rămane aprinsă timp de 2 secunde (ton de avertizare: Oprire/Oprire)

  • Afișare lumină conectare cu succes la telefon: Porniți telefonul pentru a intra in modul de cuplare, iar luminile roșii și albastre vor clipi alternativ (ton de avertizare: mod de cuplare/cuplare) pentru a incepe cuplarea. Dacă cuplarea este reușită, lumina albastră din urechea stangă nu va mai clipi (ton de avertizare: Conectare Bluetooth/Conectat)

  • Avertizare de deconectare Bluetooth intre ochelari și telefon mobil: Dacă Bluetooth-ul este deconectat intre telefon și ochelari, luminile roșii și albastre de pe ochelari vor clipi alternativ

  • Funcție tactilă: (1) După pornirea computerului, apăsați de două ori pentru a comuta intre chineză și engleză. (2) Atingeți pentru a pauza/reda/răspunde/inchide. (3) Apăsați și mențineți apăsat timp de 2S pentru a trezi Siri. (4) Oprire automată: 5 minute (ton de avertizare: oprire/oprire)

  • Funcții de configurare a produsului: (1) Reducere de zgomot 3D, (2) microfon, (3) card de memorie, (4) interfață de cablu de date OTG tip C pentru telefoane mobile, (5) PC-CAM, (6) inregistrare de incărcare

  • Mod de inregistrare video: Pornit/oprit

  • (1) Fără card de memorie: Apăsați lung butonul de pornire pentru 3 secunde pentru a porni lumina albastră, iar fără card TF va clipi de 5 ori pentru a se opri automat

  • (2) Stare de card de memorie: Apăsați lung butonul de pornire pentru 3 secunde pentru a porni lumina albastră, iar aceasta va rămane aprinsă timp de 6 secunde pentru a intra in modul de inregistrare. In timpul inregistrării, va cicla și va acoperi fiecare 5 minute.

  • Rezoluție: 2048 * 1152 Codificare video: H.264 Format video: MP4

  • Oprire inregistrare: Apăsați butonul de pornire pentru a porni lumina albastră, iar lumina se va aprinde, Ieșiți din inregistrare și salvați videoclipul.

  • Oprire: Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire timp de 6 secunde, iar lumina albastră va clipi de 5 ori pentru a se opri și inchide.

  • Mod fotografie: Lumina albastră este intotdeauna aprinsă, apăsați de două ori butonul de pornire o dată, lumina albastră va clipi o dată și apoi va rămane aprinsă, indicand că fotografia este luată o dată. Rezoluție imagine: 3840 * 2160 Format imagine: JPG

  • Inregistrare in timpul incărcării: Afișajul de incărcare arată că lumina roșie rămane aprinsă, iar lumina verde rămane aprinsă cand este complet incărcată.

  • Inregistrare in timpul incărcării: Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire/oprire pentru 3 secunde, iar lumina albastră va fi aprinsă și stinsă pentru a intra direct in modul de inregistrare.

  • Apăsați butonul de pornire/oprire pentru a opri inregistrarea și a salva videoclipul. (Lumina roșie/lumina albastră rămane aprinsă) Intră in modul de așteptare.

  • Apăsați de două ori butonul de pornire/oprire pentru a face o fotografie, iar ciclul de inregistrare va acoperi fiecare 5 minute.

  • Fără card de memorie: Atunci cand este pornit, lumina roșie rămane aprinsă pentru incărcare. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire pentru 3

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Ochelari cu camera , Koopsio, Fotografiere 4K UltraHD, Inregistrare 2K, Functie Touch Control, Functie Handsfree prin conectare Casti integrate Bluetooth, Compatibilitate universala, Incarcare USB-C, card 32 GB inclus

Caracteristici generale
Tip produs
Ochelari cu camera
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu